Over ons

Leer ons team kennen

Wij  Marco, Yvonne, Frits en Vera zijn de eigenaren van het Zorgboerdereitje. Samen met het team combineren we jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. Het team bestaat uit acht personen waarvan vijf heren en drie dames.

In de maandelijkse teamvergaderingen krijgen we ondersteuning van een gedragsdeskundige.  De cliënt staat centraal door professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

 

De zorg wordt gefinancierd d.m.v. PGB.

Samen sta je sterker

Bij “Het Zorgboerderijtje” versterken we zorg en welzijn door samen te werken met de Boshoeve, de Deele, en Het Boerdereitje. Elk met een speciale focus—van leer-werkplekken en sociale daginvulling tot hoogwaardige agrarische producten—dragen deze partners bij aan een compleet zorgaanbod. Deze samenwerking creëert unieke kansen voor ontwikkeling en verrijkt de ervaring van onze cliënten.

Kennismaking voor zorg op maat​

Ontdek tijdens een persoonlijk gesprek hoe onze zorg aansluit bij de behoeften van uw kind. Samen verkennen we de mogelijkheden en passendheid van onze diensten.

Intake gesprek

Voor een kennismaking of rondleiding bij Het Zorgboerdereitje, neemt u alstublieft contact met ons op. We zijn enthousiast om u als onze nieuwe bewoner te mogen verwelkomen!