Welkom bij het Zorgboerdereitje

Samenwerking

Wij werken nauw samen met Activeringscentrum de Boshoeve, Zorghoeve de Deele en het Boerdereitje. Al deze bijzondere bedrijven met elk hun specifieke karakter liggen op hetzelfde terrein.  

Activeringscentrum de Boshoeve is een centrum waar ze een leer-werkplek bieden voor mensen die door hun beperking een te grote afstand tot het reguliere arbeidsproces hebben. Doordat de Deele en de Boshoeve naast elkaar liggen, kunnen de deelnemers elkaar ontmoeten en -indien gewenst- van elkaar leren.

Zorghoeve de Deele biedt een plek aan mensen die behoefte hebben aan een sociale daginvulling waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Een behoefte die kan ontstaan door lichamelijke of psychische problemen of door andere omstandigheden.
Bij de Deele kijken ze niet naar leeftijd of problematiek, maar richten ze zich op de mensen

Het Boerdereitje staat garant voor hoogwaardige producten waarin de agrariër centraal staat. Het assortiment varieert van dagverse eieren tot een breed scala aan ei-producten. Activeringscentrum de Boshoeve en het Boerdereitje werken samen door deelnemers de mogelijkheid te bieden, werkzaamheden te doen bij het Boerdereitje.