Notice: Undefined variable: slug in /var/www/clients/client12/web29/web/wp-content/plugins/companion-portfolio/companion_portfolio.php on line 87

Notice: Undefined variable: slug in /var/www/clients/client12/web29/web/wp-content/plugins/companion-portfolio/companion_portfolio.php on line 87
Het Zorgboerdereitje Begeleid wonen - Het Zorgboerdereitje

Welkom bij het Zorgboerdereitje

Begeleid wonen

z

“Het Zorgboerdereitje” biedt begeleid wonen aan cliënten vanaf 16 jaar. We richten ons op  de doelgroep van cliënten met een licht verstandelijke beperking, psychische of psychiatrische problemen en/of met een stoornis in het autistisch spectrum.  Binnen het zorgboerdereitje wordt zorg geboden in een huiselijke omgeving. U beschikt over een eigen kamer met douche en toilet. De gezamenlijke activiteiten als eten, koken en andere sociale activiteiten vinden plaats in de gezamenlijke keuken/huiskamer. Onder begeleiding draag u indien mogelijk een steentje bij aan activiteiten als boodschappen doen, koken, opruimen en schoonmaken van uw kamer. Verder kunnen we indien wenselijk hulp bieden bij het op orde houden van de administratie en financiën.

De zorgboerderij is gesitueerd naast het woonhuis van Marco en Yvonne. Op deze wijze kan er 24 uur per dag een beroep op zorg gedaan worden.

Om gebruik te kunnen maken van deze vormen van ondersteuning heeft u een Persoons Gebonden Budget (PGB) nodig. Indien gewenst zijn wij u behulpzaam bij de aanvraag.
Het is noodzakelijk dat u over een eigen inkomen beschikt. U moet immers bijvoorbeeld  huur voor de kamer betalen, evenals verzekeringen. Maar ook levensmiddelen moeten betaald worden. Dit inkomen kan afkomstig zijn uit werk, het kan een uitkering betreffen of het kan zijn dat u een structurele bijdrage van uw ouders ontvangt.
Uiteraard bent u van harte uitgenodigd voor een oriënterend gesprek en wilt u wellicht eens bij ons komen kijken. Neemt u dan gerust contact met ons op.

info@zorgboerdereitje.nl

0523 820393